Det snør og ...

...cellegift kommer inn i årene.
Så fikk kur selvom hvite er lave.
Da blir det en sprøyte etter kur 24 timer etter kur som setter selv(min mann setter bedre enn noen hver dag blodfortynnende ingen under ingen over)som får produksjonen i gang i ryggmargen;men det kunne godt blitt gjort forrige uke ....?
Fant ut ved hjelp at Camut Camut pulver fra Super Natur setter i gang best på det alternative hvite blodceller som står for immunforsvaret vårt på Helsekostbutikker.
Kjørt på(Camut Camut ) men for kort tid sannsynligvis.
Skriver mer om det senere.
Nå blir det en uke med fight The nausea
Gun pover green tea,jucing,supper,skalldyr,supershoots med alger,kvantemaskin...lett mat med mye næring flytende som gjør det lett for magen å jobbe.Ikke minst heimlaget knekke brød og mors fristelser på smørbrød !

Ingen kommentarer

Christine Hersbøll-Steiness

21.10.2013 kl.11:25

tidligt med snø - håber du får en fin fin dag!

Skriv en ny kommentar

birgitteboe

birgitteboe

48, Larvik

"En dag av gangen" Jeg fikk min første kreft diagnose i 2003. Denne bloggen er tilegnet hvordan man kan leve med kreft. Her kan dere få innspill i hvordan min hverdag er og hvor viktig det er å gjøre noe man tror på i kampen mot kreft. Etter alle odds lever jeg fremdeles, og blitt venn med min sykdom. Det er klart at dagene går opp og ned, etter operasjoner og cellegift, men det handler om å ha livskvalitet i hverdagen. Ikke minst er det viktig å sammerbeide med sykehuset hvor man blir behandlet, leger og fysioterapauter, idretts pedagoger og kostholds eksperter og det alternative. Mitt oppi alt sammen er det viktig å høre på din egen indre intuisjon. Jeg vil innspirere andre med det som har fått meg til og kjempe videre.

Kategorier

Arkiv

hits