Charlottes SPA..

Min mellomste datter har gitt fotmassage,faceialfull treatment og hender hverdag denne mor har vært test kunde!(hun er elev på Hudakademiet)
Så har du noen som kan gi litt SPA til deg heime så takk ja!
Det gjør godt med berøring og DU fortjener og TRENGER under fight against the Kanke(cancer )
Min lille hemlighet er oliven olje!
Det funker på hele kroppen og en spise skje pr dag!

Ingen kommentarer

Randi Sjåstad

24.10.2013 kl.21:04

Mmmm heldige du, flinke unger du har. Så godt å lese at ungene dine står ved din side og at du involverer de (og ikke minst oss) i din tøffe hverdag. Gode tanker :-)

Skriv en ny kommentar

birgitteboe

birgitteboe

48, Larvik

"En dag av gangen" Jeg fikk min første kreft diagnose i 2003. Denne bloggen er tilegnet hvordan man kan leve med kreft. Her kan dere få innspill i hvordan min hverdag er og hvor viktig det er å gjøre noe man tror på i kampen mot kreft. Etter alle odds lever jeg fremdeles, og blitt venn med min sykdom. Det er klart at dagene går opp og ned, etter operasjoner og cellegift, men det handler om å ha livskvalitet i hverdagen. Ikke minst er det viktig å sammerbeide med sykehuset hvor man blir behandlet, leger og fysioterapauter, idretts pedagoger og kostholds eksperter og det alternative. Mitt oppi alt sammen er det viktig å høre på din egen indre intuisjon. Jeg vil innspirere andre med det som har fått meg til og kjempe videre.

Kategorier

Arkiv

hits