På vei til møte med legemøte.,

...himmel eller helvete.
Får beskjed om cellegift funker ,om det forsatt blomstrer med kreft i så å si alle organene eller stagnert eller gått tilbake...
Så den siste uken bare IKKE tenkt og fokus på andre ting....ikke lett men har jo god trening på disse møtene!

Mye har gått til å få en medisin for oss kreftsyke som ikke er helt popis å få frem i lyset ....
for oss som lever på tid med kreften.

Sendt brev til kreftforeningen om hjelp og helseminister får samme brev snart.

Det gjelder smerte/kvalme stillende spray med cannabiol som er godkjennt for MS pasienter men IKKE kreftpasienter mot livets slutt!

Kreftforeningen snakket jeg med i går og negativt svar så må gå i nærmere dialog .!!!
Nok å ta fatt i å hjelpe oss med de små kreftene man har...men gjør utrolig godt!!!!
Tydelig at både leger og systemet/samarbeid har usynlige syn på smertelindring..
For meg et det en selvfølge at vi kan få disse medisinene på blåresept! Savitex koster 4.700.- noe de færreste har råd til!!!
Vi pasienter får bøttevis med morfin men en spray som inneholder noe som kommer fra en plante er tydeligvis IKKE testet på mennesker..... men hvorfor kan andre syke mennesker med en annen diagnose få?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

birgitteboe

birgitteboe

48, Larvik

"En dag av gangen" Jeg fikk min første kreft diagnose i 2003. Denne bloggen er tilegnet hvordan man kan leve med kreft. Her kan dere få innspill i hvordan min hverdag er og hvor viktig det er å gjøre noe man tror på i kampen mot kreft. Etter alle odds lever jeg fremdeles, og blitt venn med min sykdom. Det er klart at dagene går opp og ned, etter operasjoner og cellegift, men det handler om å ha livskvalitet i hverdagen. Ikke minst er det viktig å sammerbeide med sykehuset hvor man blir behandlet, leger og fysioterapauter, idretts pedagoger og kostholds eksperter og det alternative. Mitt oppi alt sammen er det viktig å høre på din egen indre intuisjon. Jeg vil innspirere andre med det som har fått meg til og kjempe videre.

Kategorier

Arkiv

hits