Hjelper å mjaue!!!!

Fantastisk !Hjemmesykepleier ringte nettopp,og virkelig hørt på pasienten som måtte virkelig etter siste opplevelse sette foten ned!

Så nå kommer både lege fra Skien sykehus,fastlege Larvik og Hjemmesykepleiere,ha møte heime hos oss .
Poenget er at vi alle kan samarbeide og slippe at man møter veggen som behandling /smertelindrende når også ting ikke fungerer som det skal, og man trenger desperat hjelp.
Da burde man slippe å møte helsepersonell som bare rister på hodet og sier at dette kan de ikke hjelpe til med.

Hurray!
Skikkelig stolt av hjemmesykepleier i Byskogen !
Blir ett spennende møte og en stein forlot kroppen.
Detta er jo en kamp som man ikke greier alene.

2 kommentarer

tombola

06.12.2013 kl.12:26

Positive nyheter er alltid bra!

06.12.2013 kl.13:10

Så bra! Man må stå på, ser det ut til:) Håper du får det bedre snart!!!! God førjulstid! Marit

Tante M

06.12.2013 kl.19:25

Hurra, dette bør du gå videre med, med tanke på: små barn, ensomme kreftsyke, de som ikke har taleførende familier, osv........... herregud at dette er tilfelle idag,

skremmer vettet av meg !!!!

Helsebringende helg ønskes fra tante M

Skriv en ny kommentar

birgitteboe

birgitteboe

48, Larvik

"En dag av gangen" Jeg fikk min første kreft diagnose i 2003. Denne bloggen er tilegnet hvordan man kan leve med kreft. Her kan dere få innspill i hvordan min hverdag er og hvor viktig det er å gjøre noe man tror på i kampen mot kreft. Etter alle odds lever jeg fremdeles, og blitt venn med min sykdom. Det er klart at dagene går opp og ned, etter operasjoner og cellegift, men det handler om å ha livskvalitet i hverdagen. Ikke minst er det viktig å sammerbeide med sykehuset hvor man blir behandlet, leger og fysioterapauter, idretts pedagoger og kostholds eksperter og det alternative. Mitt oppi alt sammen er det viktig å høre på din egen indre intuisjon. Jeg vil innspirere andre med det som har fått meg til og kjempe videre.

Kategorier

Arkiv

hits