Jul...

Ikke trodde jeg at dette kunne oppleves
for en tid tilbake...
Herlig å få med seg kirke konserter med vakreste musikk&sang med variert christmas music!
Husk å ikke stress i julen.....,bruk den til deg og dine til ettertanke å la stresset ligge laaaangt unna....
Lett å si men la det bli utfordringen i år.
Bare det å stoppe opp å kjenne snøen smelter mot ansiktet og kjenn på hvem du vil være for deg selv.
Kjærlighet til alt og det julen er for er jo til ettertanke og barnas jul..
Vi er vel alle barn av noe større?

Ingen kommentarer

Gillian and Alf and Alf -:)

16.12.2013 kl.16:07

Hallois Mikke.

Takk for alle oppdateringene via bloggen din.

Ville bare sende en liten Julehilsning til deg og dine.

Gillian og jeg blir her i San Francisco i Julen og skal feire sammen med Carl og hans familie på den 25 og med noen Brasilianske venner av oss på den 24..... det er jo egentlig den 25 at Amerikanerene feirer da......men hvem er Egentlig Amerikaner i dette landet -:).

.....ikke oss i alle fall. -;).

Savner faktiske Norge ved disse tider også. Hyggelig å gå i kirken og å komme ut etterpå får å dra bortom kirkegården for å tenne lys på gravene våres til våres nærmeste og også noen nære bekjente. Det skapte stemning og også mange gode minner. Spesielt koselig var det hvis det var sne hjemme.

.....så fort hjem for først å spise og så å få begynne å åpne pakkene rett etter middagen. -;)

... Det tok gjerne litt tid da vi ikke fikk lov til å åpne neste pakke før den andre personen var ferdig med å pakke ut og også Takke -:). Det er mange....veldig mange gode minner med dette.

Vi tenker masse på deg og dine i Julen Mikke og sender To Kjempe store Klemmer til deg fra Gillian og Alf i San Francisco.

Get Well! WE miss you Guys. -;). Xoxoxoxxoxoxoxox

Skriv en ny kommentar

birgitteboe

birgitteboe

48, Larvik

"En dag av gangen" Jeg fikk min første kreft diagnose i 2003. Denne bloggen er tilegnet hvordan man kan leve med kreft. Her kan dere få innspill i hvordan min hverdag er og hvor viktig det er å gjøre noe man tror på i kampen mot kreft. Etter alle odds lever jeg fremdeles, og blitt venn med min sykdom. Det er klart at dagene går opp og ned, etter operasjoner og cellegift, men det handler om å ha livskvalitet i hverdagen. Ikke minst er det viktig å sammerbeide med sykehuset hvor man blir behandlet, leger og fysioterapauter, idretts pedagoger og kostholds eksperter og det alternative. Mitt oppi alt sammen er det viktig å høre på din egen indre intuisjon. Jeg vil innspirere andre med det som har fått meg til og kjempe videre.

Kategorier

Arkiv

hits