Skien sykehus i går og i dag DNR!

I går til natt oppdaget vått bak på ryggen.Lekkasje i Spinalen og forklarte de siste dagers smerte.Ventet med å vekke folket i huset med trygghet at Skien kunne fixe og lå helt stille til tid for wake upTake off!
Skien Sykehus; ble tatt imot kjapt og pang pang fix ut igjen!
Flotte rom med egen avdeling smerte seksjon.
I dag har hatt siste cellegift kur på DNR og suser nå nedover mot Tønsberg sykehus for å hente spinal cocktail for de neste 7 dager.
Så ringer min lege Bente og ordner meds så trygghet/oversikt på plass.
Hvem sa julen er kjedelig?

Nå er det bare å håpe at kvalme smerte og tretthet ikke tar overhånd og det blir noen fine dager med min helt av en mann, og snø inn i 2014!

Én kommentar

Tante M

28.12.2013 kl.15:03

Kjære tantebarn !

Ønsker "happy landing" med ny cocktail og fortsatt god romjul, og ikke minst et spennende nyttår i 2014, med den snøen du ønsker deg, kjære Birgitte !

Nyttårsklem fra tante M

Guri

04.01.2014 kl.14:20

Kjære BB- tøff som f....Til å med skitur hørte jeg rykter om. Her skal det "LEVES". Bøyer meg i ærbødighet. Og i erkjennelsen over at jeg har mye å lære av deg. Følger deg videre, og kommer gjerne innom deg snart.

Skriv en ny kommentar

birgitteboe

birgitteboe

48, Larvik

"En dag av gangen" Jeg fikk min første kreft diagnose i 2003. Denne bloggen er tilegnet hvordan man kan leve med kreft. Her kan dere få innspill i hvordan min hverdag er og hvor viktig det er å gjøre noe man tror på i kampen mot kreft. Etter alle odds lever jeg fremdeles, og blitt venn med min sykdom. Det er klart at dagene går opp og ned, etter operasjoner og cellegift, men det handler om å ha livskvalitet i hverdagen. Ikke minst er det viktig å sammerbeide med sykehuset hvor man blir behandlet, leger og fysioterapauter, idretts pedagoger og kostholds eksperter og det alternative. Mitt oppi alt sammen er det viktig å høre på din egen indre intuisjon. Jeg vil innspirere andre med det som har fått meg til og kjempe videre.

Kategorier

Arkiv

hits