Møte med legen.....

....er det alltid viktig at du har med deg notat blokk med spørsmål du har osv.
Og har med deg en ekstra person som hjelper deg og støtter deg under møtet.
Man glemmer fort og fint at noen noterer for deg.
Mye lettere for deg!

Vi fikk den "gode" beskjeden at cellegift hjulpet hele veien,kaller det lysløype,der cancer ligger i kroppen har det minsket bittelitt og fortsette med cellegift kur fremover.
Allerede mandag på kur så da gjelder det å nyte!
Vi har liksom ikke helt fordøyd at jøss det er jo mulighet.
Kuren har hjulpet.
Men denne sykdommen er jo ikke borte og det skal fremdeles kjempe,men at det nytter og at vi har gjort de riktige valgene gjør godt!

2 kommentarer

Tante M

18.01.2014 kl.17:04

Hei kjære Tantebarn !

Hipp, hipp hurra for fremgangen ! Det viser seg igjen at du gjør alt riktig, du !!!!!!!

Jeg sier nok engang: "det er i motbakke det fremover" , jaggu ; ) ser vi det,

da,!!!!!!

Herlig : )

Godklem fra tante M

Tanja

18.01.2014 kl.17:13

Kreft gjør meg så sint og lei meg.... Vært gjennom et år med hat,sinne,tårer,håp og ønske om at alle typer kreft kan kureres...Desverre er det ikke alle som får den "riktige typen kreft" og man ser personen forsvinner litt etter litt. Men håpet er der og troen, det er jo alltid en viss % sjanse for at man blir helt frisk. Desverre for meg mistet jeg pappan min i desember 2013 pga denne forferdelige sykdommen.

Jeg føler med deg og familien og håper du blir frisk <3 Jeg løpte Glommaløpet i fjord for å støtte kreftforeningen og for pappan min. Jeg skal løpe i år også og da skal jeg løpe for pappa og alle som har denne sykdommen. Hvert steg jeg tar tenker jeg på alle de som har fått denne sykdommen og uansett hvor sliten og vondt jeg har stopper jeg ikke før mål. Jeg vet jo at de smertene jeg har er ingenting i forhold til hvordan en kreft passient har.

<3

Tonje

19.01.2014 kl.18:34

FANTASTISKE Birgitte!!!! Vi beundrer deg og dine!! Alt godt til deg og dine kjære! STOOOR klem fra Tonje m/fam og BB`en din.

Skriv en ny kommentar

birgitteboe

birgitteboe

48, Larvik

"En dag av gangen" Jeg fikk min første kreft diagnose i 2003. Denne bloggen er tilegnet hvordan man kan leve med kreft. Her kan dere få innspill i hvordan min hverdag er og hvor viktig det er å gjøre noe man tror på i kampen mot kreft. Etter alle odds lever jeg fremdeles, og blitt venn med min sykdom. Det er klart at dagene går opp og ned, etter operasjoner og cellegift, men det handler om å ha livskvalitet i hverdagen. Ikke minst er det viktig å sammerbeide med sykehuset hvor man blir behandlet, leger og fysioterapauter, idretts pedagoger og kostholds eksperter og det alternative. Mitt oppi alt sammen er det viktig å høre på din egen indre intuisjon. Jeg vil innspirere andre med det som har fått meg til og kjempe videre.

Kategorier

Arkiv

hits