On The road again...

..til DNR for ny kur..
IKKE lyst og har bare stort ønske om å sette meg på ett fly and Get away 2 India!!!spiller ingen rolle bare ikke noe med sykehus,kreft og nåler!

Blir liksom aldri pause i denne "jobben"her.

Mye luft og smerter mens vi prøver oss frem uten spinal,gått opp i dose men hjelper lite.

Håper på tarmblokade (som må fåes kjapt)for holder snart ikke ut...
Blir ikke natte søvn heller.....

Men men gleder meg over; kos små ski turer med mine kjære i helgen!Frisk luft snø&ski gjør deg glad Og setter små chapauer celler, endorfiner celler og hormoner i gang som vi trenger!
Og noe riktig har vi gjort om jeg nå"står på beina"ennå!Det er takket være mann og barn/fan fam som har stilt opp.At jeg har hatt "privat"sykepleier som fikk pleie støtte via NAV min egen datter Henriette som ville dette selv har vært vår nøkkel.
Men ikke alle er
heldige som har støtte i fam.Så tankene går til de som er alene igjennom noe så grusomt, så jeg roper for dere overalt ,der jeg ser det kan hjelpe.

Og kommer jeg meg mer nå etterhvert så skal jeg ytterligere hjelpe andre på det feltet!Det er forsatt mye å gjøre av hjelp der ute!
Stor klem til dere der ute alene:og få tak i en støttespliller:Kreftforeningen og Vardesentret sitter det hjelpere til ja,nettopp deg!!!

3 kommentarer

Tante M

20.01.2014 kl.16:38

Til deg kjære og dine !

Hele familien og dine kjente er i 100 ! Hva blir fremdriften nå, da ?

Spennende og ukjent, ønsker deg alt godt............!

Tante M klem ; )

Ingeborg W

20.01.2014 kl.21:44

Heia Birgitte, huff og huff for styr som ingen ende vil ta! håper denne neste kuren gjør noe godt for deg også . Tennker på deg daglig og kom gjerne en tur til min kjøkkenkrok igjen snart! Tvi Tvi ! Gode varme ønsker om ny energi! klem fra meg

Tonje

20.01.2014 kl.23:45

Kom over bloggen din ifm at min far var syk. Må bare si at selvom du ikke har overskudd til å hjelpe andre akkurat nå gjør du det ved å skrive slik du gjør. En ting er alle tipsene du gir som helt sikkert hjelper mange i samme situasjon, men du får også mange til å stoppe opp litt og tenke over de små tingene her i livet som gir mening. Du er heldig som har en så fin familie, men de er også heldige som har en så fantastisk person i livet sitt. Jeg ønsker deg mange gode dager, og håper de klarer å ta knekken på denne forferdelige sykdommen. Jeg beundrer slike mennesker som deg, og det er mange som tenker på deg, selvom vi ikke alle kjenner deg personlig:-)

Cassandra Lysgård

22.01.2014 kl.14:20

Lykke til med den nye kuren, håper den hjelper deg!

Skriv en ny kommentar

birgitteboe

birgitteboe

48, Larvik

"En dag av gangen" Jeg fikk min første kreft diagnose i 2003. Denne bloggen er tilegnet hvordan man kan leve med kreft. Her kan dere få innspill i hvordan min hverdag er og hvor viktig det er å gjøre noe man tror på i kampen mot kreft. Etter alle odds lever jeg fremdeles, og blitt venn med min sykdom. Det er klart at dagene går opp og ned, etter operasjoner og cellegift, men det handler om å ha livskvalitet i hverdagen. Ikke minst er det viktig å sammerbeide med sykehuset hvor man blir behandlet, leger og fysioterapauter, idretts pedagoger og kostholds eksperter og det alternative. Mitt oppi alt sammen er det viktig å høre på din egen indre intuisjon. Jeg vil innspirere andre med det som har fått meg til og kjempe videre.

Kategorier

Arkiv

hits