Tanker mens venter på narkose..

Tenk å fått en dag uten smerter...
Da hadde det blitt mange glade ski turer!Blir spennende å se hva de finner om noen timer.
Tarmer skal også sjekkes,så får vi håpe at legene har tid til en blokade.
De gjør så godt de kan smerteteamet her på huset!
Evig takknemlig til dere som hører og prøver å gjøre noe.
Prøver også steroider nå og pluss pluss morfin.
Fått ett stort rom denne gang og ei god veninne som er en tøffing nede i gangen her.Så fikk skravlet litt i går og tøffe takk for henne også med VAP.Kroppen tar imot heldigvis mat gjennom Sonde så får lagt på seg noen kilo.
Da finner jeg ut at jeg er heldig som tåler næringsdrikkene og kan få i meg mat så fort vi vet litt mer om hvorfor den helst vil jobbe med flytende mat.
Bilder kommer senere.Får ikke lagt ut her på nettet med bilder.

Ingen kommentarer

Gilli and Alf'eMannen ;-)

29.01.2014 kl.21:07

Du Mikke, Du Mikke.... sterkere menneske tror jeg ikke jeg har møtt før.

Vi tenker og ber for deg hver eneste dag Mikke... vill ikke forstyrre deg så du

får heller bruke kreftene på det du hvet best selv.

Klemmers from Gillian and Alf ...and the REST of the HUGE Indian delegation ;-)... they are all asking about you All the Time and we are relating whatever is in your blog and the lastest that we have read.

Keep the faith!

xoxoxoxoxo

Skriv en ny kommentar

birgitteboe

birgitteboe

48, Larvik

"En dag av gangen" Jeg fikk min første kreft diagnose i 2003. Denne bloggen er tilegnet hvordan man kan leve med kreft. Her kan dere få innspill i hvordan min hverdag er og hvor viktig det er å gjøre noe man tror på i kampen mot kreft. Etter alle odds lever jeg fremdeles, og blitt venn med min sykdom. Det er klart at dagene går opp og ned, etter operasjoner og cellegift, men det handler om å ha livskvalitet i hverdagen. Ikke minst er det viktig å sammerbeide med sykehuset hvor man blir behandlet, leger og fysioterapauter, idretts pedagoger og kostholds eksperter og det alternative. Mitt oppi alt sammen er det viktig å høre på din egen indre intuisjon. Jeg vil innspirere andre med det som har fått meg til og kjempe videre.

Kategorier

Arkiv

hits