OL snacks...... På kort tid!!!

Krabbe i ovn;

Krabbe skjell;
(Tips:prøv deg frem selv til hvor mye av oliven/krydder/eddik DU liker)

180 grader ca 10-20. min
Ha i:
Litt oliven olje fersk presset.
Litt lime.
Mango eddik fra Olivers & co ( bruker den som favoritt i mange fiske retter/skalldyr)
eller eple eddik....
Fersk ingefær ca 1 ts.
Chilli krydder/fersk bittelitt
Litt pepper til slutt..kværnet!

På toppen før i ovn:

Purre og slice med lime og masse ost
her bruker vi det vi har,som oftest brie,
eller en annen ost,som smelter og ikke ødlegger smak.

Det er nå havet har ekstra god smak i fisk/skalldyr osv....!!
(Rekene er super gode nå!)
Samtidig legger jeg i ovnen med oliven og pepper;asparges.!
Så det blir faktisk en snerten liten middag.!
Lett og smakfull for vansklige mager også.... og når du ikke har lyst/eller mangler smak.Prøv!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

birgitteboe

birgitteboe

48, Larvik

"En dag av gangen" Jeg fikk min første kreft diagnose i 2003. Denne bloggen er tilegnet hvordan man kan leve med kreft. Her kan dere få innspill i hvordan min hverdag er og hvor viktig det er å gjøre noe man tror på i kampen mot kreft. Etter alle odds lever jeg fremdeles, og blitt venn med min sykdom. Det er klart at dagene går opp og ned, etter operasjoner og cellegift, men det handler om å ha livskvalitet i hverdagen. Ikke minst er det viktig å sammerbeide med sykehuset hvor man blir behandlet, leger og fysioterapauter, idretts pedagoger og kostholds eksperter og det alternative. Mitt oppi alt sammen er det viktig å høre på din egen indre intuisjon. Jeg vil innspirere andre med det som har fått meg til og kjempe videre.

Kategorier

Arkiv

hits