Hurra!

For gull i dag!
Herreminhatt spenning i alt nå!!!!!

Kom heim i går og Spinalen funker!
Akkurat hatt møte med overleger Skien
fra pallativt team og min fastlege Bente og hjemmesykepleien Byskogen.
Fantastisk oppføling!!!!
Gull for meg!

MR viste at ikke noe spredning i beinstruktur rygg søyle så vi vet fremdeles ikke hvorfor det gjør så vondt i halebennet ....kan være cellegift eller kreften i bukhinnen som trykker på.
Gull å vite men like langt når gjelder smerte.
Nå blir det en velfortjent ferie!!!!
Tusentakk til pallativt team i Skien!!
Dere gjør en super jobb med meg!!

Ingen kommentarer

Tante M

18.02.2014 kl.18:34

Hei kjære deg !

Sååååå flott tilbakemelding, takket være Skien ......... Ønsker deg verdens beste smertefrie ferie, koooos deg med dine BB ❤️ 🎿 🏂 🎉. Godklem fra tante M 💝

Skriv en ny kommentar

birgitteboe

birgitteboe

48, Larvik

"En dag av gangen" Jeg fikk min første kreft diagnose i 2003. Denne bloggen er tilegnet hvordan man kan leve med kreft. Her kan dere få innspill i hvordan min hverdag er og hvor viktig det er å gjøre noe man tror på i kampen mot kreft. Etter alle odds lever jeg fremdeles, og blitt venn med min sykdom. Det er klart at dagene går opp og ned, etter operasjoner og cellegift, men det handler om å ha livskvalitet i hverdagen. Ikke minst er det viktig å sammerbeide med sykehuset hvor man blir behandlet, leger og fysioterapauter, idretts pedagoger og kostholds eksperter og det alternative. Mitt oppi alt sammen er det viktig å høre på din egen indre intuisjon. Jeg vil innspirere andre med det som har fått meg til og kjempe videre.

Kategorier

Arkiv

hits