Cellegift kur I dag....

På'n igjen!
Det ble vansklig å få satt inn kuren i årene i dag.
Blodårene stakk av hele 5 runder så etter å få satt på movie "Holiday" så gikk det.Lurt å ha med seg litt gadets når kur.Fikk lurt blodårene til å slappe av!
Det som ikke var så kult at CA-125 har økt seg med noen hakk......
Du blir alltid litt skremt når du får økning
Men kan alltid være andre grunner og vært mye fart med å få spinal på plass. Er utrolig fornøyd med Spinalen.!
Nå gjelder det å holde kvalmen i sjakk og ha gode venner rundt seg og mye hvile.
Nattinatt !

Ingen kommentarer

Guri

09.03.2014 kl.15:01

Kjære BB- litt av et løp..... og Italia m Firenze. Grattis til Henriette. Herlig å høre at du virkelig "lever" når ikke smerten knocker deg helt ut. Vil du ha besøk til uken, så kommer jeg.

Skriv en ny kommentar

birgitteboe

birgitteboe

48, Larvik

"En dag av gangen" Jeg fikk min første kreft diagnose i 2003. Denne bloggen er tilegnet hvordan man kan leve med kreft. Her kan dere få innspill i hvordan min hverdag er og hvor viktig det er å gjøre noe man tror på i kampen mot kreft. Etter alle odds lever jeg fremdeles, og blitt venn med min sykdom. Det er klart at dagene går opp og ned, etter operasjoner og cellegift, men det handler om å ha livskvalitet i hverdagen. Ikke minst er det viktig å sammerbeide med sykehuset hvor man blir behandlet, leger og fysioterapauter, idretts pedagoger og kostholds eksperter og det alternative. Mitt oppi alt sammen er det viktig å høre på din egen indre intuisjon. Jeg vil innspirere andre med det som har fått meg til og kjempe videre.

Kategorier

Arkiv

hits