Falt for fristelsen...

Å ta en piqnuick i det grønne og med litt lite klær, sikkert i deilig sol og varmt så kom det en lei forkjølelse som har hatt noen uker med å hærje litt med lungene og feber.
Og kvalme
Så veldig fort gjort,nå å la seg friste!
Men angre angre..
Husk at med all smertelindrende medisin ,gjør at imunforsvaret heller ikke er på topp!

Så alle venner vær litt ekstra sta på at sommern er ikke helt her ennå å gå med litt ekstra varmt tøy ennå,IKKE dumt!
Og selv da må vi være forsiktig med trekk osv......rene gamlehjem !Ha ha!

Blir jo helt satt ut så man ikke orker å være sosial på mobil/nett heller.
Husk at lurt å kontakte legen er ikke " dumt" eller "masete" bedre det enn at du går dumsta rundt med forkjølelse (og holder dyna en ekstra dag også)Det som engster meg litt nå at lungene værker.

Har greid å gå ned på dose morfin plasteret i samråd med pallativtteam og spennende klarere i "toppen".
Det går jo sport i det også.!

Det er også blitt spurt om jeg er villig til å gi intervjuer for å hjelpe andre om det med tema hjemmedød eller på sykehus,hvilke muligheter gitt oss i respekterende kommuner osv
Med min historie fremover og ønsker.
Kreftforeningen som spør,ønsker å lage bredre informasjon om dette viktige tema.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

birgitteboe

birgitteboe

48, Larvik

"En dag av gangen" Jeg fikk min første kreft diagnose i 2003. Denne bloggen er tilegnet hvordan man kan leve med kreft. Her kan dere få innspill i hvordan min hverdag er og hvor viktig det er å gjøre noe man tror på i kampen mot kreft. Etter alle odds lever jeg fremdeles, og blitt venn med min sykdom. Det er klart at dagene går opp og ned, etter operasjoner og cellegift, men det handler om å ha livskvalitet i hverdagen. Ikke minst er det viktig å sammerbeide med sykehuset hvor man blir behandlet, leger og fysioterapauter, idretts pedagoger og kostholds eksperter og det alternative. Mitt oppi alt sammen er det viktig å høre på din egen indre intuisjon. Jeg vil innspirere andre med det som har fått meg til og kjempe videre.

Kategorier

Arkiv

hits