Tusentakk!

I dag har jeg bursdag og vært super heldig som har gode venniner som stiller opp på kort varsel.Så lunch hos min vennine som arrangerte bursdags lunch så jeg slapp å bruke krefter på det.Gode venniner vokser ikke på trær !
Magen står som en tromme om dagen
men i dag ble det fest uansett plass eller ikke..
CT bilder i går og fått endelig time på Radiumhospitalet fredag 23/5 så blir veldig spennende å få vite hva legene kan tilby fremover...

Og i helgen ble jeg gudmor for Finn Everett i Vats Fjellkirke Hallingdal !
Fantastisk følelse!

Ingen kommentarer

21.05.2014 kl.22:25

Du er dama med stor D.. Vet ikke om du husker det, men snakket med deg og din herlige mann på Larviksløpet ifjor, hvor du deltok..burde selvfølgelig lagt igjen en mld for lenge siden., men jeg sier det igjen, du må vel være den kuleste dama jeg har lest om(og inntrykket er det samme etter å ha møtt deg)..stå på kjære deg..

Skriv en ny kommentar

birgitteboe

birgitteboe

49, Larvik

"En dag av gangen" Jeg fikk min første kreft diagnose i 2003. Denne bloggen er tilegnet hvordan man kan leve med kreft. Her kan dere få innspill i hvordan min hverdag er og hvor viktig det er å gjøre noe man tror på i kampen mot kreft. Etter alle odds lever jeg fremdeles, og blitt venn med min sykdom. Det er klart at dagene går opp og ned, etter operasjoner og cellegift, men det handler om å ha livskvalitet i hverdagen. Ikke minst er det viktig å sammerbeide med sykehuset hvor man blir behandlet, leger og fysioterapauter, idretts pedagoger og kostholds eksperter og det alternative. Mitt oppi alt sammen er det viktig å høre på din egen indre intuisjon. Jeg vil innspirere andre med det som har fått meg til og kjempe videre.

Kategorier

Arkiv

hits