Kom ikke dere med ambulanse fra Radium?....

...
Short story:

Etter litt prøving å finne innstikk stedet
og ble fortalt at vansklig å treffe riktig med nålen ,for finnes ikke mye fett på min kropp...(så jenter hver glad for fett på kroppen!)
Så etter ny lege og 4.gang prøving:voila!
da satt'n.
Fikk verdens skjønneste sykepleier som gjorde hele greia til "en hyggelig"greie og takk for sykehusbuksa-det er første gang jeg har opplevd etter så mange år på sykehus !
Fikk dra hjem også,slapp å overnatte og yes det var helt greit å tømme hjemme,i går tok vi den av selv,etter å ha tømt 5.5 liter siden fredag kveld.
Har utstyr i orden så både gubben og jeg gikk til verks som to leger i fulgt riktig prosedyre,men må innrømme at "nåla "var lang og den fikk mannen min dra ut.....det er en grense for meg og!
Ikke minst så kjennes det veldig,behold fettet og vettet sier jeg!
Jeg må smile når jeg tenker på fjeset som traff oss i døra på sykehuset Telemark -"skulle ikke dere komme med ambulanse fra Radium?"
Vi kjørte selv vi.......

Nå nyter jeg en ikke sprengt mage.....phu!
Og i dag hadde jeg besøk fra ST pallativt team,forteller om det i morgen.
Natta!

2 kommentarer

Tone Hansen

28.05.2014 kl.22:32

😘

Gillian og Alf

30.05.2014 kl.08:02

Fatti Rakker'n sier jeg bare.

Stå på du kjære lille.

Sender super energi til deg.

Gillian og Alf.

Henriette

08.06.2014 kl.23:26

<3

Skriv en ny kommentar

birgitteboe

birgitteboe

49, Larvik

"En dag av gangen" Jeg fikk min første kreft diagnose i 2003. Denne bloggen er tilegnet hvordan man kan leve med kreft. Her kan dere få innspill i hvordan min hverdag er og hvor viktig det er å gjøre noe man tror på i kampen mot kreft. Etter alle odds lever jeg fremdeles, og blitt venn med min sykdom. Det er klart at dagene går opp og ned, etter operasjoner og cellegift, men det handler om å ha livskvalitet i hverdagen. Ikke minst er det viktig å sammerbeide med sykehuset hvor man blir behandlet, leger og fysioterapauter, idretts pedagoger og kostholds eksperter og det alternative. Mitt oppi alt sammen er det viktig å høre på din egen indre intuisjon. Jeg vil innspirere andre med det som har fått meg til og kjempe videre.

Kategorier

Arkiv

hits