juli 2013

En reise med Hanne Krogh og 3 tenorer!

Dagens tips!Vil du oppleve en konsert på Bølgen kultur hus i Larvik de neste ukene i sommer,anbefales Hanne Krogh&tenors!Godt å oppleve og ikke minst glemme det vonde!

B-17!

Vitamin B-17 er ikke lett å få tak i,men i mange land fåes det intravenøst for kreft pasienter.Her i Norge er det "forbudt"Det påstås at B-17 "spiser" kreftceller.Her avbildet aprikos kjerner som B...
birgitteboe

birgitteboe

48, Larvik

"En dag av gangen" Jeg fikk min første kreft diagnose i 2003. Denne bloggen er tilegnet hvordan man kan leve med kreft. Her kan dere få innspill i hvordan min hverdag er og hvor viktig det er å gjøre noe man tror på i kampen mot kreft. Etter alle odds lever jeg fremdeles, og blitt venn med min sykdom. Det er klart at dagene går opp og ned, etter operasjoner og cellegift, men det handler om å ha livskvalitet i hverdagen. Ikke minst er det viktig å sammerbeide med sykehuset hvor man blir behandlet, leger og fysioterapauter, idretts pedagoger og kostholds eksperter og det alternative. Mitt oppi alt sammen er det viktig å høre på din egen indre intuisjon. Jeg vil innspirere andre med det som har fått meg til og kjempe videre.

Kategorier

Arkiv

hits